Tietoa meistä

Etusivu / Ota yhteyttä / Tietoa meistä

VILLADA

Villada on suomalainen tasokkaiden lomahuviloiden välityspalvelu. Jatkuvasti kasvava huvilavalikoimamme sisältää yli 600 tarkasti valittua huvilaa yhdeksästä eri maasta.

Villada eroaa muista varaussivustoista siinä, että emme tarjoa tuhansia satunnaisia kohteita, vaan jokainen vuokraamamme huvila täyttää tarkat laatukriteerit ja on paikan päällä tarkistettu. Suomalaisena toimijana ymmärrämme suomalaisten tarpeita parhaiten - jokainen kohteemme on helposti saavutettavissa Suomesta. Huvilan varaamisen lisäksi Villadan asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa koko matkasuunnitelman kanssa, oli sitten kyse lentokenttäkuljetuksista, ravintolasuosituksista tai vaikkapa juhlien järjestämisestä. Suomenkielinen asiakaspalvelu on saatavilla ennen lomaa, loman aikana ja sen jälkeen.

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matkanne suunnittelu!


TARINA

Vuonna 2014 ajatus Villada -lomahuviloiden välityspalvelusta lähti liikkeelle muutamasta huomiosta: perinteisten matkapakettien ja hotellimatkustamisen sijaan etsitään erilaisia, yksilöllisiä vaihtoehtoja niin loma- kuin yritysmatkoille. Netissä on paljon varaussivustoja, jotka tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja talojen ja huoneistojen vuokraamiseen. Ne eivät kuitenkaan tuo varaamiseen samaa turvallisuuden tunnetta, kuin perinteisen matkatoimiston kanssa asioidessa. Loimme varaussivuston ja matkatoimiston välisen kombinaation, jossa huvilan todellinen taso on sitä mitä luvataan ja missä asiakas voi turvautua suomenkieliseen palveluun ennen lomaa, loman aikana ja sen jälkeen.

- Tommi & Eerik