Kokemuksia

Etusivu / Matkavinkit / Kokemuksia

Luotettu ja turvallinen. Yli 4000 suomalaista on viettänyt jo lomansa Villada- lomahuvilassa. Asiakkaidemme palautteet, arvostelut sekä kokemukset ovat meille ensiarvoisen tärkeitä."Todella hieno huvila, hyvin mahtui 13 henkilöä. Upea maisema, kiva kävelymatka Cascaisiin, lyhyt ajomatka golf-kentille."

Marja R
Huvila Fenix, Portugali

"Aivan upea majoitus isommalle ryhmälle, upeat maisemat, ystävälliset ihmiset ja todella avulias ja huolenpitävä isäntä. Erityiskiitos hänelle."

Päivi K
Huvila Kalista, Kroatia

"Taso vastasi esitettä eli oli kiitettävä. Sijainti hyvä, lähellä Pisan lentokenttää ja Luccaa. Henkilökunta avulias ja mukava. Voin suositella lämpimästi!"

Tero L
Huvila La Cascina, Italia

"Villan sijainti oli hyvä, lähellä rantaa ja kaikki tarvittavat palvelut lähellä (kiva kylä jossa myös paikallisia ei turisti rysä; hyvä paikallis bussi yhteys Rethymnon kaupunkiin. Talo oli uusi ja varustelu taso erittäin hyvä. Manageri hyvin auttavainen, siivous ja altaan huolto toimi hyvin, siivous hyvää."

Anne N
Huvila Solis, Kreikka

"Kohde oli tasokas ja hyvin varusteltu. Iso allas ja maisemat pihalta suurimmat plussat. Moottoritien ja junaradan läheisyys ennen matkaa arvelutti, mutta niistä ei tullut juuri lainkaan melua talolle eivätkä ne myöskään näy talon pihamaalle. Moottoritien lähellä oleva sijainti on pikemminkin iso plussa liikenneyhteyksien kannalta, kuin viihtyvyyshaitta. Omistajat asuivat vieressä ja olivat oikein avuliaita ja mukavia."

Teemu H
Huvila Farina, Italia

"Kuvaus kohteesta oli hyvä - paikan päällä jopa parempi, koska omistaja oli hankkinut uusia ulkokalusteita jne. Esittely kohteeseen kävi joustavasti. Ei mitään valittamista."

Jussi N
Huvila Amendoa, Portugali

"Huvilan taso ja varustelu ylitti odotukset. Ylin kerros oli remontoitu moderniksi ja tyylikkääksi. Kohde sijaitsi erinomaisella paikalla, lyhyen matkan päässä kaikista tarpeellisista kohteista. Lentokentältä kohteeseen ajo hankalaa uusien tiejärjestelyiden vuoksi. Gomile-tielle kääntyminen onnistuu vain Splitin suunnasta, joten lentokentältä tultaessa on ajettava kohteen ohi ja tehtävä u-käännös seuraavassa valoristeyksessä. Talon isäntä otti meidät lämpimästi vastaan tervetuliaisherkkujen kera. Puutarhan antimet olivat käytettävissämme, piha ja allas siistittiin joka päivä. Isäntä oli käytettävissä koko viikon ja lupasi auttaa kaikessa tarvittaessa. Matkamme oli erittäin onnistunut ja voimme suositella tätä kohdetta lämpimästi muillekin."

Anne P
Huvila Lucia Kastela, Kroatia

"Lyhyesti ja ytimekkäästi - upea kohde!"

Jari K
Huvila Sintra, Portugali

"Sijainti oli loistava, omassa rauhassa, mutta lähellä kaikkea tarpeellista. Huvila toimi hyvin isolle porukalle, olisimme viihtyneet pitempäänkin! Plussaa isosta altaasta ja tenniskentästä."

Lilli W
Huvila Lagoa, Portugali

"Majoitus oli loistava. Ranta oli aivan saaren parhaimpia lapsia ajatellen - matala ja hiekkapohjainen heti parin metrin päästä rantaviivasta ja mataluuden vuoksi myös todella lämmin vesi. Lentokenttäkuljetukset myös todella upeasti hoidettu."

Tanja H
Huvila Lukrecia, Kroatia

"Majoitus vastasi juuri sitä, mitä odotimme. Villan omistaja oli erittäin avulias ja auttoi kaikessa! Myöskään takuuvuokraa ei meiltä peritty, sillä hän uskoi meidän pitävän asunnon hyvässä kunnossa. Villan sijainti oli loistava, kokonaisuudessa ja hinta/laatusuhteessa loistava."

Satu H
Huvila Latina, Portugali

"Talo oli jopa kuvia hienompi, hyvässä kunnossa ja erittäin upealla paikalla. Kaikki toimi moitteettomasti, palvelu oli ystävällistä ja välitöntä. Talo sijaitsi parin minuutin ajomatkan päässä Castiglion Fiorentinosta, omassa rauhassa rinteellä."

Paula N
Huvila Guardata, Italia

"Majoitus oli aivan huikea ja puitteet sellaiset, mitä ei osattu edes kuvitella. Vaikka sää ei lämpimin mahdollinen ollutkaan, niin huvilan tarjoamat puitteet paikkasivat tämän erinomaisesti!"

Jaakko O
Huvila Keidas, Suomi

"Huvila Carolina oli todella onnistunut valinta. Huvila itsessään oli todella tilava ja mukava. Koska meitä oli kaksi perhettä, oli todella hienoa, että myös kylpyhuoneita oli useampia. Pieni kyläkauppa palveli meitä sujuvalla italialla tosi mainiosti pienemmissä ostoksissa. Noton keskustaan oli hieman matkaa, mutta sekään ei ollut kynnys, koska meillä oli auto koko ajan käytössä. Meille jäi huvilasta niin positiivinen fiilis, että saatamme hyvinkin kysellä sitä vielä uudelleen.”

Sirkka-Leena
Huvila Carolina, Sisilia

"Upea reissu Kroatiassa takana ja mieletön majoitus,joka vaihtui varatusta huoneistosta luksus huvilaan! :) Hyvä asiakaspalvelu alusta alkaen, ja myös paikanpäällä kaikki hoitui paremmin kuin hyvin. Kiitos!"

Katri Rämö
Huoneisto Primosten IV, Kroatia

"Erinomainen (upea!) talo ja myös paikkana erittäin hyvä. Tekemistä oli kaikille.. uima-allas, merenranta lähellä, kultturia, maisemia, ostoskeskusta ym. Sintra ihan vieressä, Lisboaan (ja lentokentälle) 30 min. Pari hyvää ravintolaa kävelymatkan päässä. Auto on edellytys!"

Lasse Mannola
Huvila Monserrate, Portugali

"Villada etsi isolle 40 henkilön porukallemme kriteereihimme sopivan majoituksen. Vietimme unohtumattoman loman Rooman lähistöllä auringosta ja hyvästä ruuasta nauttien. Villadan kautta järjestyivät kaikki tarvitsemamme palvelut, jolloin loma oli huoleton breikki arkityöstä. Iso kiitos järjestelyistä!"

Lotta Hermonen, Office Manager
Virkistysmatka Roomaan

"Loma Kroatiassa oli erittäin onnistunut ja huvila oli todella hyvä. Erityisen hyvää palvelua saimme huvilan emännältä, joka järjesti kaiken mitä vain keksimme pyytää. Huvilan sijainti mäen päällä oli hieman haasteellinen huonojalkaiselle kulkijalle. Matka toki oli vain muutaman sata metriä, mutta 30 asteen helteessä ylämäkeen kiipeäminen kävi välillä työstä. Palvelu teiltä oli kiitettävää, kiitokset siitä!”

Anu
Huvila Okrug Trogir, Kroatia

"Villadan kanssa suunnittelimme ja toteutimme juuri sellaisen loman kuin me halusimme. Huvila henkeäsalpaavissa maisemissa, ja joka päivälle jotain pientä aktiviteettia. Islannin erilaisuus, hiljaisuus, karu mutta todella kaunis luonto ja Reykjavikin keskustan tunnelma saavat meidän varmasti palaamaan takaisin. Tulevaisuudessa loman tarpeessa tulen taas turvautumaan Villadaan."

Valtteri Bottas, F1-kuljettaja
Loma Islannissa

"Palvelunne toimi mainiosti, pidimme paikasta ja huvila oli erittäin hyvä. Harkitsemme sen varaamista myös ensi kesälle."

Tuula
Huvila Chicca, Italia

"TV-sarjan toteuttaminen espanjalaisessa huvilassa sujui ongelmitta kun yhteistyökumppani oli alan ammattilainen!"

Jaana Besmond, Vice President, Zodiak Finland Oy
Huvila Marija, Espanja

"Matka sujui hyvin ja Il Cerritoio oli kuin suoraan sadusta, majoittumisen suhteen kaikki toimi moitteettomasti! Nautimme kovasti matkastamme; kävimme tutustumassa mm. Luccan, Livornon, Firenzen ja Venetsian kaupunkeihin -iltaisin ei juuri unta tarvinnut houkutella! Kiitos toimivasta yhteistyöstä."

Susanna ja Pentti Hiltunen
Huvila Il Cerritoio, Toscana

"Upea loma Sorrentossa! Mahtava paikka ja huvila, kiitos Villada."

Eija Illi
Huvila Due Golfi, Amalfin rannikko

”Matka oli erittäin onnistunut ja huvila teki suuren vaikutuksen työkavereihini! Itsekin olin positiivisesti yllättynyt siitä, miten iso huvila olikaan ja miten tajuttoman hienolla paikalla peltojen keskellä. Kun järjestää noinkin isolle porukalle matkaa, on kiva, että välissä on luotettava suomalainen toimija. Vähentää huomattavasti omaa stressiä, kaiken suhteen.”

Miia Mäkinen, Executive Assistant, CBRE Finland Oy
Huvila la Pacchia, Umbria

"Kiitos vielä ihanasta kesälomasta Bracin saarella. Villa Mirca on ihana ja sopi huippuhyvin lapsiperheseurueellemme. Tänne palaamme vielä joskus uudestaan!

Anu-Eveliina Mattila
Huvila Mirca, Kroatia

"Haluaisin kiittää vielä teitä hyvästä asiakaspalvelusta! Reissumme onnistui hyvin, upeat merimaisemat ja puitteet oli kunnossa. Koko asuntokompleksi on siisti ja ylellinen. Asiakaspalvelu, todella kielitaitoista ja mukavaa. Yleinen uima-allas oli todella upean näköinen. Vieressä sijaitseva Primostenin kylä oli ihastuttava monine ravintoloineen. Tuli kyllä pieni kipinä, että täytyy ehkä lähteä uudestaan.”

Kati
Huoneisto Primosten, Kroatia

"Villa Bonaca oli loistava valinta sijaintinsa vuoksi tuossa ihanassa pienessä Sumartinin kylässä ja emäntänä toiminut Angela todella palveli meitä koko viikon ajan ja piti kysymättäkin huolta kaikesta, hoiti kaupunkiveron puolestamme, puhdisti uima-altaan varhain aamuisin ja toimitti puhtaita pyyhkeitä riittämiin yms. Huvila oli myös todella puhdas niin sisältä kuin ulkoakin, erittäin hyvin ylläpidetty. Kaikki palvelut kylässä olivat lähellä ja olimme erittäin tyytyväisiä tähän viikkoon.

Piia
Huvila Bonaca, Kroatia

"Lomamme oli kaikin puolin loistava niin paikan, sään kuin myös täydellisen majoituksen suhteen. Huvila ylitti odotuksemme! Isäntäväki oli paras mahdollinen, heidän kautta varasimme kokopäiväretken veneillä lähisaarelle ja he toivat synttärikakun meille kun vietimme 5-vuotis synttäreitä! Ja mieluisa yllätys oli sauna uima-altaan reunalla! Olemme kertoneet paikasta ja huvilasta kaikille jotka ovat jaksaneet kuunnella! Ja suositelleet! Villadan kautta oli turvallista tehdä varaus, varsinkin kun kysymyksessä oli näinkin iso talo. Kiitos teille!

Ritva
Huvila Klaric, Kroatia

"Villa oli todella kiva, siisti, hyvin varusteltu ja hyvällä sijainnilla. Talon omistajat olivat erittäin mukavia ja hauskoja. Varmasti suosittelen ystävilleni sekä maata että Villaa. Teidän palveluun olimme myös tosi tyytyväisiä, kaikki toimi varsin mutkattomasti, ilman turhia sähellyksiä tai kommelluksia. Varmasti suosittelen Villadaa ystävilleni kuin myös uskon että tulemme käyttämään palveluitanne tulevaisuudessakin.

Sari
Huvila Mermaid, Kroatia

"Kompakti siisti lämminhenkinen Villa pienessä kylässä, josta löytyy kaikki mitä tarvitsee. Oma uima-allas on iso plussa. Talon emäntä oli todella mukava ja lämminhenkinen. Upeat vuoristo sekä merinäkymät pihalta. Autotalli oli myös plussaa!

Kati
Huvila Zivana, Kroatia

"Portugali oli hieno ja aurinkoinen paikka ja ihmiset olivat ystävällisiä. Huvila Zenith oli todella upea ja mahtavalla paikalla. Satuimme kovin tuuliseen aikaan, mutta säätähän ei voi koskaan ennustaa tai siihen vaikuttaa. Loma oli siis erittäin onnistunut!

Harri
Huvila Zenith, Portugali

"Kiitos vielä loistavasta asiakaspalvelusta! Huoneiston tilalle saamamme huvila oli upea, ja koko loma Kroatiassa erittäin onnistunut! Myös paikanpäällä palvelu oli tosi hyvää ja ystävällistä. Varmasti tulee jatkossakin vuokrattua majoitusta Villadan kautta.

Katri
Huvila Primosten, Kroatia

"Matkamme oli onnistunut ja villa oli erittäin hieno! Kiitos teille hyvästä palvelusta!"

Kasperi
Huvila Trabia, Sisilia

"Aivan loistava matka.lämmin vastaanotto ja upea talo pitää synttärit.Lämmin ja iso kiitos!!"

Matti & Pirjo Eskonniemi
Huvila Borboleta, Portugali

"Kohde vastasi täysin odotuksiamme. Mahtavat maisemat ja hieno huvila tenniskenttineen. Viikolla tapahtui tosi perusteellinen siivous, mikä hyvä asia. Ainoa hämminki oli, että kukaan ei ollut meitä vastaanottamassa, mutta soitin Villadalle, joka otti yhteyttä eteenpäin ja nopsaan saapui henkilö paikalle ja lomamme huvilalla saattoi alkaa. Palvelu oli hyvää."

Leena J
Huvila Tina, Kreikka

"Huvila Dell Angelo ylitti odotuksemme! Talo on kauniisti sisustettu, hyvin varusteltu ja tilat ovat asianmukaiset. Uima-allasalue on upea. Huvilan sijainti rinteessä oliivipuulehdossa takasi viihtyisän loman omassa rauhassa. Voin lämpimästi suositella taloa!"

Taina R
Huvila Dell Angelo, Italia

"Reissu meni erittäin loistavasti, ei kai enempää olisi voinut toivoa! Huvila (tai pitäisikö sanoa palazzo) teki toki vaikutuksen koko porukkaan – mukaan lukien allekirjoittaneeseen, vaikka olinkin kuvista sen jo nähnyt. Myös omistaja ansaitsee erityiskiitokset, hän oli todella avulias ja kommunikaatio toimi hänen kanssaan helposti. Retket ja muut järjestetyt ohjelmanumerot onnistuivat oikein hyvin, ei mitään valittamista. Comojärvi taisi varastaa palan meidän kaikkien sydämistä, kerrassaan viehättävä kohde superhyvine luontoretki mahdollisuuksineen. Jo vuosi sitten homma toimi kanssanne mallikkaasti, joten osasinkin odottaa, että olette luotettavia ja hyviä järjestäjiä, ja lunastitte tämän ennakko-odotuksen jälleen kerran."

Miia Mäkinen
Huvila 1913, Italia