Kokemuksia

Etusivu / Matkavinkit / Kokemuksia

Luotettu ja turvallinen. Yli 1500 suomalaista on viettänyt jo lomansa Villada- lomahuvilassa. Asiakkaidemme palautteet, arvostelut sekä kokemukset ovat meille ensiarvoisen tärkeitä."Villadan kanssa suunnittelimme ja toteutimme juuri sellaisen loman kuin me halusimme. Huvila henkeäsalpaavissa maisemissa, ja joka päivälle jotain pientä aktiviteettia. Islannin erilaisuus, hiljaisuus, karu mutta todella kaunis luonto ja Reykjavikin keskustan tunnelma saavat meidän varmasti palaamaan takaisin. Tulevaisuudessa loman tarpeessa tulen taas turvautumaan Villadaan."

Valtteri Bottas, F1-kuljettaja
Loma Islannissa

"Villada etsi isolle 40 henkilön porukallemme kriteereihimme sopivan majoituksen. Vietimme unohtumattoman loman Rooman lähistöllä auringosta ja hyvästä ruuasta nauttien. Villadan kautta järjestyivät kaikki tarvitsemamme palvelut, jolloin loma oli huoleton breikki arkityöstä. Iso kiitos järjestelyistä!"

Lotta Hermonen, Office Manager
Virkistysmatka Roomaan

"Upea reissu Kroatiassa takana ja mieletön majoitus,joka vaihtui varatusta huoneistosta luksus huvilaan! :) Hyvä asiakaspalvelu alusta alkaen, ja myös paikanpäällä kaikki hoitui paremmin kuin hyvin. Kiitos!"

Katri Rämö
Huoneisto Primosten IV, Kroatia

"Huvila Carolina oli todella onnistunut valinta. Huvila itsessään oli todella tilava ja mukava. Koska meitä oli kaksi perhettä, oli todella hienoa, että myös kylpyhuoneita oli useampia. Pieni kyläkauppa palveli meitä sujuvalla italialla tosi mainiosti pienemmissä ostoksissa. Noton keskustaan oli hieman matkaa, mutta sekään ei ollut kynnys, koska meillä oli auto koko ajan käytössä. Meille jäi huvilasta niin positiivinen fiilis, että saatamme hyvinkin kysellä sitä vielä uudelleen.”

Sirkka-Leena
Huvila Carolina, Sisilia

"Erinomainen (upea!) talo ja myös paikkana erittäin hyvä. Tekemistä oli kaikille.. uima-allas, merenranta lähellä, kultturia, maisemia, ostoskeskusta ym. Sintra ihan vieressä, Lisboaan (ja lentokentälle) 30 min. Pari hyvää ravintolaa kävelymatkan päässä. Auto on edellytys!"

Lasse Mannola
Huvila Monserrate, Portugali

"Loma Kroatiassa oli erittäin onnistunut ja huvila oli todella hyvä. Erityisen hyvää palvelua saimme huvilan emännältä, joka järjesti kaiken mitä vain keksimme pyytää. Huvilan sijainti mäen päällä oli hieman haasteellinen huonojalkaiselle kulkijalle. Matka toki oli vain muutaman sata metriä, mutta 30 asteen helteessä ylämäkeen kiipeäminen kävi välillä työstä. Palvelu teiltä oli kiitettävää, kiitokset siitä!”

Anu
Huvila Okrug Trogir, Kroatia

"Palvelunne toimi mainiosti, pidimme paikasta ja huvila oli erittäin hyvä. Harkitsemme sen varaamista myös ensi kesälle."

Tuula
Huvila Chicca, Italia

"TV-sarjan toteuttaminen espanjalaisessa huvilassa sujui ongelmitta kun yhteistyökumppani oli alan ammattilainen!"

Jaana Besmond, Vice President, Zodiak Finland Oy
Huvila Maria, Espanja

"Matka sujui hyvin ja Il Cerritoio oli kuin suoraan sadusta, majoittumisen suhteen kaikki toimi moitteettomasti! Nautimme kovasti matkastamme; kävimme tutustumassa mm. Luccan, Livornon, Firenzen ja Venetsian kaupunkeihin -iltaisin ei juuri unta tarvinnut houkutella! Kiitos toimivasta yhteistyöstä."

Susanna ja Pentti Hiltunen
Huvila Il Cerritoio, Toscana

"Upea loma Sorrentossa! Mahtava paikka ja huvila, kiitos Villada."

Eija Illi
Huvila Due Golfi, Amalfin rannikko

”Matka oli erittäin onnistunut ja huvila teki suuren vaikutuksen työkavereihini! Itsekin olin positiivisesti yllättynyt siitä, miten iso huvila olikaan ja miten tajuttoman hienolla paikalla peltojen keskellä. Kun järjestää noinkin isolle porukalle matkaa, on kiva, että välissä on luotettava suomalainen toimija. Vähentää huomattavasti omaa stressiä, kaiken suhteen.”

Miia Mäkinen, Executive Assistant, CBRE Finland Oy
Huvila la Pacchia, Umbria

"Kiitos vielä ihanasta kesälomasta Bracin saarella. Villa Mirca on ihana ja sopi huippuhyvin lapsiperheseurueellemme. Tänne palaamme vielä joskus uudestaan!

Anu-Eveliina Mattila
Huvila Mirca, Bracin saari

"Haluaisin kiittää vielä teitä hyvästä asiakaspalvelusta! Reissumme onnistui hyvin, upeat merimaisemat ja puitteet oli kunnossa. Koko asuntokompleksi on siisti ja ylellinen. Asiakaspalvelu, todella kielitaitoista ja mukavaa. Yleinen uima-allas oli todella upean näköinen. Vieressä sijaitseva Primostenin kylä oli ihastuttava monine ravintoloineen. Tuli kyllä pieni kipinä, että täytyy ehkä lähteä uudestaan.”

Kati
Huoneisto Primosten, Kroatia

"Villa Bonaca oli loistava valinta sijaintinsa vuoksi tuossa ihanassa pienessä Sumartinin kylässä ja emäntänä toiminut Angela todella palveli meitä koko viikon ajan ja piti kysymättäkin huolta kaikesta, hoiti kaupunkiveron puolestamme, puhdisti uima-altaan varhain aamuisin ja toimitti puhtaita pyyhkeitä riittämiin yms. Huvila oli myös todella puhdas niin sisältä kuin ulkoakin, erittäin hyvin ylläpidetty. Kaikki palvelut kylässä olivat lähellä ja olimme erittäin tyytyväisiä tähän viikkoon.

Piia
Huvila Bonaca, Kroatia

"Lomamme oli kaikin puolin loistava niin paikan, sään kuin myös täydellisen majoituksen suhteen. Huvila ylitti odotuksemme! Isäntäväki oli paras mahdollinen, heidän kautta varasimme kokopäiväretken veneillä lähisaarelle ja he toivat synttärikakun meille kun vietimme 5-vuotis synttäreitä! Ja mieluisa yllätys oli sauna uima-altaan reunalla! Olemme kertoneet paikasta ja huvilasta kaikille jotka ovat jaksaneet kuunnella! Ja suositelleet! Villadan kautta oli turvallista tehdä varaus, varsinkin kun kysymyksessä oli näinkin iso talo. Kiitos teille!

Ritva
Huvila Klaric, Kroatia

"Villa oli todella kiva, siisti, hyvin varusteltu ja hyvällä sijainnilla. Talon omistajat olivat erittäin mukavia ja hauskoja. Varmasti suosittelen ystävilleni sekä maata että Villaa. Teidän palveluun olimme myös tosi tyytyväisiä, kaikki toimi varsin mutkattomasti, ilman turhia sähellyksiä tai kommelluksia. Varmasti suosittelen Villadaa ystävilleni kuin myös uskon että tulemme käyttämään palveluitanne tulevaisuudessakin.

Sari
Huvila Mermaid, Kroatia

"Kompakti siisti lämminhenkinen Villa pienessä kylässä, josta löytyy kaikki mitä tarvitsee. Oma uima-allas on iso plussa. Talon emäntä oli todella mukava ja lämminhenkinen. Upeat vuoristo sekä merinäkymät pihalta. Autotalli oli myös plussaa!

Kati
Huvila Zivana, Kroatia

"Portugali oli hieno ja aurinkoinen paikka ja ihmiset olivat ystävällisiä. Huvila Zenith oli todella upea ja mahtavalla paikalla. Satuimme kovin tuuliseen aikaan, mutta säätähän ei voi koskaan ennustaa tai siihen vaikuttaa. Loma oli siis erittäin onnistunut!

Harri
Huvila Zenith, Portugali

"Kiitos vielä loistavasta asiakaspalvelusta! Huoneiston tilalle saamamme huvila oli upea, ja koko loma Kroatiassa erittäin onnistunut! Myös paikanpäällä palvelu oli tosi hyvää ja ystävällistä. Varmasti tulee jatkossakin vuokrattua majoitusta Villadan kautta.

Katri
Huvila Primosten, Kroatia

"Matkamme oli onnistunut ja villa oli erittäin hieno! Kiitos teille hyvästä palvelusta!"

Kasperi
Huvila Trabia, Sisilia

"Aivan loistava matka.lämmin vastaanotto ja upea talo pitää synttärit.Lämmin ja iso kiitos!!"

Matti & Pirjo Eskonniemi
Huvila Borboleta, Portugali